Welcome to the official website of Shanghai KGG Robots Co., Ltd.
side_banner

Nyheder

Højbelastningskugleskruer – Bevægelseskontrolløsninger til højere belastningstæthed

Hvis du skal køre en 500 kN aksial belastning, 1500 mm vandring, bruger du enrulleskrueeller akugleskrue?

Hvis du instinktivt sigerrulleskruer, er du måske ikke bekendt med høj kapacitetkugleskruersom en økonomisk og enkel mulighed.

Med størrelsesbegrænsninger,rulleskruerer blevet promoveret som den eneste teknologiske mulighed for at håndtere store belastninger.

Men faktisk har teknologiske fremskridt gjort noget særligtkugleskrueren kandidat til højbelastningsapplikationer.Det vigtige er, at ahøj belastning kugleskrueer normalt halvdelen af ​​prisen for enrulleskruemed samme præstation.

Hvad'er forskellen?

A kugleskruebestår af en metalaksel med gevind og en møtrik, der bevæger sig langs akslen, når motoren driver akslen til at rotere.

Afhængigt af anvendelsen i industriel automation er møtrikken fastgjort til et bord, robotarm eller anden belastning.Stålkugler, der cirkulerer inden i møtrikken, kommer i kontakt med gevindene og giver belastning.Friktionskoefficienten mellem komponenter er meget lav, hvilket ofte øger systemets effektivitet til over 90%.

Derfor er belastningskapaciteten af ​​enkugleskrueer en funktion af kuglernes diameter, antallet af kugler og overfladekontaktarealet.Kombinationen af ​​disse parametre bestemmer belastningskapaciteten afkugleskrueog også dens levetid.

2

I enrulleskrue, er det lastbærende element et sæt recirkulerende ruller i stedet for stålkugler.Rullens overfladekontaktareal er større end stålkuglens, hvilket øger bæreevnen og forlænger levetiden.

3

Men disse fordele er relative.Sammenlignet med det enkle og pålideligekugleskrue, detrulleskruekræver mere præcis bearbejdning og mere kompleks montage i det tidlige stadie.Dette resulterer i højere samlede omkostninger vedrulleskrueog en større pakke til endelig installation.

Kugleskruedrevne vandrette og lodrette akser bruges i store bearbejdningsmaskiner til at flytte tunge genstande præcist og sikkert.Kugleskruersikre lang og pålidelig levetid med minimal vedligeholdelse.Såsom værktøjsmaskiner, vandstråleskæring, plasmaskæremaskiner og automatiske svejsemaskiner.


Indlægstid: 24. maj 2022